- تاریخ انشار: ۷ دلو ۱۳۹۶
- سرویس: فرهنگی
- کد خبر: 17223
- 584 بازدید
- بدون دیدگاه
ابتذال رسانهای غرب، عامل دینزدایی در جهان اسلام است

غربیها از طریق رسانه و صدور فلمهای مبتذل و غیر اخلاقی به کشورهای اسلامی، میخواهند مسلمانان را از دایره اسلام خارج کنند. به گزارش آوا، شماری از اشتراککنندگان در گفتمان دانشجویی “ترویج الگوهای غربی و تضعیف باورهای دینی” که روز جمعه (۶ دلو) در دفتر نمایندگی تبیان در مزار شریف، برگزار شده بود، با […]
غربیها از طریق رسانه و صدور فلمهای مبتذل و غیر اخلاقی به کشورهای اسلامی، میخواهند مسلمانان را از دایره اسلام خارج کنند.
به گزارش آوا، شماری از اشتراککنندگان در گفتمان دانشجویی “ترویج الگوهای غربی و تضعیف باورهای دینی” که روز جمعه (۶ دلو) در دفتر نمایندگی تبیان در مزار شریف، برگزار شده بود، با ابراز مطلب فوق، تاکید کردند که یگانه راه مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب، الگوگیری از زندگی پیامبر اسلام، اهل بیت و صحابه آنحضرت میباشد.
جوانان شرکتکننده در این گفتمان همچنین دولت را به بیتوجهی در ترویج فرهنگ اسلامی متهم کرده، تصریح کردند که دولت افغانستان و وزارت اطلاعات و فرهنگ باید در قسمت ارائه الگوهای اسلامی در داخل کشور، طرح داشته باشند و کار کنند.
مهتاب حفیظیان؛ از دانشجویان اشتراککننده در این گفتمان، تهاجم فرهنگی را نوعی سلطهگری بر دیگر کشورها دانست و گفت: تهاجم فرهنگی پدیده جدیدی در قرن ۲۱ نیست؛ بلکه از زمان تقسیم انسانها به گروه های حق و باطل، سلطه طلبی نیز بین آنها رواج داشته است.
وی در ادامه با بیان اینکه تهاجم فرهنگی از راه های مختلف صورت می گیرد، اذعان داشت: گاهی این امر، از راه مخفی و غیر محسوس طوری به جامعه تزریق میگردد که نتیجه آن منجر به از بین رفتن بسیاری از ارزش های دینی می شود.
بانو حفیظیان، یکی از راههای تهاجم فرهنگی رامعتاد کردن مردم یک جامعه عنوان کرد و گفت: مهاجمان فرهنگی با آغوشتهکردن افراد یک کشور به مواد مخدر سعی دارند که فرهنگ اصلی آنها را بگیرند و فرهنگ خود شان را ترویج نمایند.
حکمتالله ارشد؛ یکی دیگر از اشتراککنندگان در این گفتمان، در ابتدا پیرامون گسترش دین اسلام صحبت کرده و گفت: در سال ۱۲ هجری دین اسلام به سوی کشورهای غیر اسلامی رو به گسترش بود. در آن زمان مسلمانان، شهرهای بصره و بیت المقدس را فتح کردند و نیز طی جنگ هایی که انجام دادند، توانستند شمار زیادی از کشورهای غیر اسلامی را فتح نمایند.
وی در ادامه تصریح کرد: دشمنان اسلام پی بردند که از راه جنگ هیچگاه نمی توانند بالای مسلمانان پیروز شوند و به همین سبب دانشمندان غربی به این باور رسیدند که تنها راه مبارزه با مسلمانان از بین بردن دین و معنویت آنها میباشد.
به باور آقای ارشد، غربیها با به وجود آوردن رسانهها در قرن ۱۸ میلادی و از طریق صادرکردن فلمهای مبتذل و غیر اخلاقی به کشورهای اسلامی می خواهند مسلمانان را از دایره اسلام خارج نمایند.
وی با بیان اینکه هدف غربی ها فقط نابودی دین اسلام است، تصریح کرد: یگانه راه مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب، الگوگیری از زندگی پیامبر اسلام، اهل بیت و صحابه آنحضرت می باشد.
محمدکبیر سعادت؛ دیگر اشتراک کننده این گفتمان بر این باور است که دشمنان اسلام، توانسته اند که تا حدی در دانشگاه ها در اعتقادات جوانان شبهه ایجاد نمایند.
وی ضمن اینکه از نهادهای مسؤول خواهان ایجاد مرکز پاسخدهی به شبهات شد، گفت: زمانی که شماری از محصلین در قسمت فلسفه و منطق می رسند، به خاطر عدم معلومات کافی، عقیده شان تغییر می کند که ایجاد مرکز پاسخدهی به شبهات برای آنها میتواند کمک نماید.
آقای سعادت ضمن انتقاد از برخورد نادرست شماری از علمای دینی، گفت:”متاسفانه شماری از علمای دینی برخوردی درست با جوانان ندارند که اگر گاهی برای جوانان مسأله ای پیش می آید و از آنها سؤال نمایند، عالم دین به جای راهنمایی، مستقیم به آن جوان می گوید که کافر شده است!”
وی در ادامه افزود: به همین خاطر جوانان امروزی از علمای دینی دوری مینمایند.
سعادت با بیان اینکه “دشمن در دانشگاه ها توانسته است فرهنگ رابطه پسر و دختر را پررنگ نماید که عامل این موفقیت را خود خانواده ها ایجاد کرده است”، گفت: بعضی خانوداه ها با فرزندان خود به گونه یک دوست رفتار نمیکنند و وقتی جوان نیاز به مشوره و همکاری داشته باشد و نیازهایش از سوی خانواده برآورده نگردد، مجورمی شود تا دوست بیرونی انتخاب نماید.
بانو حسینی؛ یکی دیگر از اشتراککنندگان گفتمان، بر نقش مراکز دینی و فرهنگی در اشاعه فرهنگ اسلامی، تأکید کرد.
سید حمید باقری؛ دیگر شرکتکننده گفتمان، با بیان اینکه نسبت به گذشته در عصر امروز، سطح نیازهای جامعه انسانی بیشتر شده و انسان باید نحوه برآورده شدن درست نیازها را جستجو نماید، گفت: مسلمانان نحوه استفاده از نیازها را باید از قرآن کریم، احکام و زندگی پیامبر جستجو نمایند.
وی در ادامه دولت را در بی توجهی در قسمت ترویج فرهنگ اسلامی متهم نموده، گفت: دولت افغانستان و وزارت اطلاعات و فرهنگ باید در قسمت ارائه الگوهای اسلامی در داخل کشور، طرح داشته باشند و کار کنند.
به گفته باقری بهترین گزینه برای ترویج فرهنگ اسلامی نهادها، مراکز آموزشی، مکاتب، مدارس و دانشگاه ها هستند.
نظرات(۰ دیدگاه)