- تاریخ انشار: ۵ جدی ۱۳۹۸
- سرویس: سیاسی، نظامی
- کد خبر: 28225
- 294 بازدید
- بدون دیدگاه
رویداد هفتم جدی سال ۱۳۹۶ مردم را برای مبارزه با دشمن مشترک بیدار کرد!

خبرگزاری صدای افغان(آوا) ـ کابل: مراسم گرامیداشت از دومین سالگرد حمله تروریستی انتحاری بر دفتر مرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا) تحت عنوان «حمله تروریستی هفتم جدی؛ اهداف دشمنان و مسئولیت حکومت و نخبگان»، صبح امروز پنجشنبه(۵ جدی) با حضور علما، فرهنگیان، خانوادههای شهدا و جمع کثیری از شهروندان در کابل […]
خبرگزاری صدای افغان(آوا) ـ کابل: مراسم گرامیداشت از دومین سالگرد حمله تروریستی انتحاری بر دفتر مرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا) تحت عنوان «حمله تروریستی هفتم جدی؛ اهداف دشمنان و مسئولیت حکومت و نخبگان»، صبح امروز پنجشنبه(۵ جدی) با حضور علما، فرهنگیان، خانوادههای شهدا و جمع کثیری از شهروندان در کابل برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین محمد امین زاهدی، مسئول دفتر مرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان در این مراسم خاطرنشان ساخت که شهدای مرکز تبیان بیشترین نقش را در بیداری شهروندان کشور برای مبارزه با دشمن مشترک داشتند.
زاهدی اضافه کرد که هرچند قبل از رویداد تروریستی هفتم جدی نیز رویدادهای خونین زیادی در کشور اتفاق افتاده است، اما حمله به دفاتر مرکز تبیان و خبرگزاری آوا موجب شد تا شهروندان به «سیستماتیک» بودن حملات دشمن پی ببرند.
براساس گفتههای وی؛ قبل از این رویداد مردم فکر میکردند که دشمن برای ایجاد اختلاف و به صورت مقطعی کار میکند، اما بعد از آن برای جهانیان و شهروندان کشور ثابت شد که دشمن پروژه سیستماتیک روی دست دارد و حرکتهای ارزشی را با عملیات انتحاری سرکوب میکند.
مسئول دفتر مرکزی مرکز تبیان در کابل یادآور شد که پُشت این قضیه دستهای استکبار جهانی، اسراییل و مزدوران آن قرار داشتند که خواستند میان شهروندان افغانستان وحشت و ارعاب خلق کنند.
وی تاکید کرد: “اکنون ما رسالت دینی داریم تا به مقام شهدا ارج بگذاریم و راه آنان را ادامه بدهیم”.
زاهدی در این مراسم به فعالیتهای مرکز تبیان در سه دهه گذشته نیز اشاره کرد و گفت که مرکز تبیان در سه دهه گذشته در راستای بیدارگری فکری جامعه فعالیت داشته و خبرگزاری آوا نیز به عنوان یک نهاد آزاد، واقعیتهای اجتماعی را بدون جانبداری انعکاس داده است.
او خاطرنشان ساخت که تمام فعالیتهای مرکز تبیان در راستای تقویت وحدت ملی بوده است و مسایل قومی و نژادی را از منطق خود دور میدانسته است.
بر اساس گفتههای مسئول دفتر مرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان، این مرکز حمایت از دولت مرکزی را به عنوان یکی از وظایف ملی و دینی خود میداند و انتقادهای این مرکز از دولت نیز برای اصلاح نقایص بوده است.
او خاطرنشان ساخت که مرکز تبیان تاکنون برای رعایت حقوق شهروندان و مبارزه با بیعدالتیها بهترین راهکار را ارائه کرده است.
حجتالاسلام و المسلمین سید جواد موسوی، مسئول بنیاد کوثر دایکندی و استاد حوزه در این ولایت نیز در این مراسم، شهدای تبیان را «شهدای راه علم و آگاهی و شهدای دانایی» خواند و اضافه کرد که دشمن خواست تا با این حمله، حرکتهای ارزشی و فعالیتهای فرهنگی را در کشور تعطیل کند.
موسوی اضافه کرد: کسانی که پشت این قضیه قرار داشتند، از افغانستان نبودند، بلکه خارجیهایی بودند که برای درهم شکستن قوت ما استخدام شده بودند.
او افزود: تروریستان برای ایجاد اختلاف میان شهروندان کشور استخدام شده بودند، در حالی که مردم ما به بیداری کامل رسیده و تفرقهافکنان را کارگردان استعمار میدانند.
این عالم دینی یادآور شد که اکنون ما وظیفه داریم تا در مساجد و منابر برای دانایی شهروندان و قباحت نادانی و جهل تبلیغ کنیم و راه شهدا را ادامه بدهیم.
او از خانواده شهدا نیز خواست تا فعالیتهای فکری و فرهنگی را در جامعه گسترش بدهند و اهداف فرزندان شهیدشان را برآورده سازند.
موسوی مرکز تبیان را منشاء خدمات فرهنگی و اجتماعی در کشور خواند و اضافه کرد که این مرکز از زمان تاسیس تاکنون، گامهای ارزشمندی را در راستای آگاهی شهروندان برداشته است.
براساس گفتههای وی؛ تمام تلاش آقای حسینی مزاری، رئیس عمومی مرکز تبیان نیز برای دانش بوده و سعی کرده تا شهروندان کشور را از محرومیت بیرون کند.
این عالم دینی یادآور شد که اگر آقای حسینی مزاری تلاشهای خود را برای دنیا و مالیات میکرد، به یقین امروز از امکانات فراوانی برخوردار میبود؛ اما او همانند یک متخصص، درد مردم را تشخیص داده و میداند که مردم از جهل و ناآگاهی رنج میبرند.
مسئول بنیاد کوثر دایکندی در ادامه سخنان خود به ارزش دانایی و دانش در جامعه اشاره کرد و احادیث متعددی را در این مورد از پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) نقل کرد.
حجتالاسلام و المسلمین فاضل، رئیس بنیاد «راه امین» نیز در این مراسم تاکید کرد که همه ما باید تلاش کنیم تا افغانستان از این بدبختی نجات پیدا کند.
فاضل اضافه کرد که زمانی افغانستان از این وضعیت نجات پیدا میکند که ما دشمن خود را بشناسیم و به آگاهی برسیم.
صدیقالله توحیدی، رئیس کمیته مصوونیت خبرنگاران نیز از دیگر سخنران این مراسم بود و از بیتوجهی دولت به خانوادههای شهدا به ویژه شهدای خبرنگار انتقاد کرد.
در این مراسم اعضای خانوادههای شهدای مرکز تبیان هم به بلندی جایگاه و مقام شهدا اشاره کرده و به فرزندان شهیدشان افتخار کردند.
این مراسم با دعای پایانی حجتالاسلام و المسلمین فاضل، رئیس بنیاد «راه امین» به پایان رسید.
نظرات(۰ دیدگاه)