- تاریخ انشار: ۱۵ عقرب ۱۳۹۹
- سرویس: اجتماعی
- کد خبر: 30675
- 319 بازدید
- بدون دیدگاه
زندگی در سایه صلح و داشتن جامعه عاری از خشونت از نیازهای اولیه بشر است

خبرگزاری صدای افغان (آوا) ـ کابل: مراسم گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت ختمی مرتبت، انگیزه عالم خلقت حضرت محمد(ص) و همچنین وارث علم و وصی برحق آن حضرت امام جعفر صادق(ع) از سوی #مرکز_تبیان و #خبرگزاری_صدای_افغان_(آوا) در کابل برگزار شد. سخنرانان محفل عمل به سیره رسول خدا و اهلبیت (ع) را تنها راه […]
خبرگزاری صدای افغان (آوا) ـ کابل: مراسم گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت ختمی مرتبت، انگیزه عالم خلقت حضرت محمد(ص) و همچنین وارث علم و وصی برحق آن حضرت امام جعفر صادق(ع) از سوی #مرکز_تبیان و #خبرگزاری_صدای_افغان_(آوا) در کابل برگزار شد.
سخنرانان محفل عمل به سیره رسول خدا و اهلبیت (ع) را تنها راه نجات امت مسلمه از چالشها و نابسامانیهای موجود عنوان کرده و تاکید نمودند که اختلافات مسلمانان، دوری از قرآن و عترت و قرائتهای غلط از دین، امروز دست دشمنان را برای مداخله در امورات مسلمین بازتر کرده است.
سید عارف موسوی، عالم دین و یکی از سخنرانان این محفل گفت که حوادث و خارق عادات که همزمان با تولد پیامبر در جهان اتفاق افتاده است در تاریخ ذکر شده است که همه حکایت از ایجاد تحول عظیم در زندگی بشر دارد.
او خاطرنشان کرد که خشک شدن دریاچه ساوه، خاموش شدن آتشکده فارس، شکستن تاق کسری و مانند آن از عمدهترین تحولات در زمان ولادت پیامبر(ص) میباشد، اما آنچه مهم است و کمتر روی آن تمرکز صورت میگیرد موثریت وجود پیامبر قبل از بعثت و در زمان جاهلیت است.
به گفته او، پیامبر بزرگ اسلام (ص) قبل از بعثت نیز با وجود تمام نابسامانیها و وحشیگریهای جامعه عرب، منشاء خیر و برکت و عامل صلح و ثبات در جامعه بود که از آن جمله میتوان نقش برجسته ایشان را در پیمان حلف الفضول دریافت که به منظور دفاع از مظلومین و احقاق حق مردم و ظلم ستیزی صورت گرفت.
همچنین به گفته موسوی، حضرت پیامبر (ص) در هنگام نصب حجرالاسود از بزرگترین نزاع بین اقوام قریش جلوگیری کرد، آن زمان که سران قبایل مختلف عرب برای نصب حجرالاسود بین خود نزاع کردند و هر کدام تلاش میکردند تا این افتخار نصیب آنها شود، حضرت پیامبر بود که با تدبیر زیرکانه این مشکل را حل کرد و گفت سنگ را در بین ردایی بگذارند و همه از گوشههای آن بگیرند و همه قبول کردند و سپس خود حضرت با دستان مبارک سنگ را نصب کردند.
وجود پیامبر که از زمان تولد مایه خیر و برکت و سعادت بود و قبل از بعثت سبب کاهش بسیاری از تعصبات خشک قومی و قبیلهای بود بعد از بعثت نیز صفحه جدیدی را در زندگی بشر باز کرد و تمدنی را بنا نهاد که تا قیامت خیر و سعادت و عزت را در پی دارد.
از دید او نوری که از افق مکه درخشید، در حقیقت جهان را روشن کرد و بشر را از خطر قطعی سقوط نجات داد، البته دستهایی در طول تاریخ تلاش کردند تا این نور الهی را خاموش کنند اما نتوانستند و این موضع گیریها اکنون هم در قالبهای مختلف ادامه دارد.
موسوی بیان داشت که وجود عالم و تداوم زندگی بشر مرهون وجود مبارک پیامبر(ص) و خاندان کریمش است، زیرا بر اساس حدیث قدسی خداوند میگوید: پیامب اگر تو و علی و زهرا نمیبودید جهان را خلق نمیکردم.
با این وجود به باور موسوی، توهین به پیامبر اسلام(ص) درحقیقت توهین به تمام جلوههای جمال و جلال خداوند بوده و از عقل و منطق انسانی بدور است.
به عقیده موسوی، اگر امروز دشمنان اسلام گروهای تکفیری را ایجاد میکنند تا با افزایش خشونتها چهره اسلام را خدشهدار کنند و یا به بزرگترین منجی جهان بشریت توهین میکنند، عمدتاً به خاطر ترس و هراس از گسترش و جهانی شدن اسلام است.
وی ادامه داد: اگر امروز از یک طرف اسلام هراسی و اسلام ستیزی در دنیای غرب جریان دارد، از سوی دیگر دانشمندان و کسانی که به دنبال حقیقت هستند اسلام را به عنوان دین نجات دهنده قبول دارند و بر اساس تحقیق یکی پی دیگری مسلمان میشوند.
امروز نه تنها رئیس جمهور فرانسه، بلکه اکثر سردمداران دنیای کفر و سیاستگذاران لاییک با توسعه اسلام منافع خود را درخطر میبینند، لذا دست به گمراه کردن مردم و عوام فریبی میزنند و با نشر اکاذیب میخواهند چهره دیگری از اسلام به جهانیان نشان دهند.
لازم به ذکر است که هرچند امسال #هفته_وحدت به دلیل دست اندازیهای بیوقفه دشمنان آغاز خوبی نداشت، به خصوص در افغانستان که حوادث تلخ و خونینی اتفاق افتاد، اما در عین حال مسلمانان جهان و مردم افغانستان میلاد پیامبرش را در قالب برنامههای مختلف جشن گرفتند.
نظرات(۰ دیدگاه)